TI NEĆEŠ NIKADA OSTATI SAM: "Grobari", alal vera! Sjajna akcija navijača Partizana pred start Superlige Srbije

Autor:

Sport

28.07.2020

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjeknulo.

RepublikaFoto: Starsport
"Grobari" na meču polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde

Navijači Partizana odlučili su da pokrenu akciju kupovine ulaznica za mečeve sledeće sezone, iako je zvanična odluka da će se dueli igrati bez prisustva publike zbog pandemije koronavirusa.

Tim povodom oglasili su se "Grobari" čije saopštenje prenosimo u celosti.

 - Grobari, 1. avgusta počinje nova sezona za naš fudbalski klub. Zbog trenutne situacije, klub nije izdao nikakvo obaveštenje u vezi sezonskih ulaznica, jer se ne zna koliko će dugo trajati zabrana okupljanja na sportskim priredbama. Bez obzira na to, Južna tribina je u dogovoru sa upravom FK-a odlučila da kupi sezonske ulaznice, po ceni istoj kao i prošle godine – 2000 dinara, i da na neki način našem klubu ovim činom pomognemo. Takođe u dogovoru sa klubom, ukoliko zabrana bude na snazi i duži vremenski period, ove sezonske će biti važeće i za sledeću sezonu i ako Bog da za kvalifikacije za Ligu šampiona - napisali su navijači Partizana na svom portalu.

Podsetimo, crno-beli će meč prvog kola Superlige Srbije odigrati u subotu, kada gostuju Napretku u Kruševcu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading