RAĐA SE BRUTALAN TANDEM: Miljenik Juga u Mančesteru, Partizanu MILIONI?

Autor:

Sport

28.07.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle odličnih partija nalazi se pred transferom karijere.

RepublikaFoto: Starsport
Hari Megvajer i Umar Sadik

Nikola Milenković, štoper Fiorentine, nalazi se na meti Milana, Mančester junajteda i Napolija, prenose italijanski mediji.

Milan je već povukao prvi potez. Paolo Maldini je kontaktirao "blekijevog" agenta Falija Ramadanija i obavio preliminarne razgovore o prelasku Srbina na "San Siro".

Ipak, posao kvare Englezi. Junajted želi da upari Milenkovića sa skupocenim Harijem Megvajerom, a "crveni đavoli" veruju da bi upravo taj štoperski tandem garantovao uspeh u budućnosti. Ljubičasti traže između 35 i 50 miliona evra na ime obeštećenja, što bi mogla da bude odlična vest za Partizan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Milenković

Naime, crno-beli su prodali defanzivca "Violi" 2017. godine za oko pet miliona evra, ali su tom prilikom dogovorili i procenat od naredne prodaje. Uprkos toma što ga ugovor za Firencu veže do 2022. u slučaju transfera Milenkovića, 5% kolača pripalo bi "parnom valjku".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading