NE, NIJE U PITANJU NOVAC: Podrhtava "Marakana" - Bane Ivanović postavio ULTIMATUM Zvezdi!

Autor: informer.rs

Sport

28.07.2020

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Branislav Ivanović - moguće je! Ali, pod jednim uslovom!

RepublikaFoto: Starsport
Branislav Ivanović

Bez obzira što ima 36 godina, Ivanović, jasno, želi da igra na što višem nivou, a to je Liga šampiona. Dakle, nekadašnji kapiten Srbije će doći u Zvezdu samo ako se ona plasira u elitno evropsko takmičenje, piše Informer!

Ruski mediji objavili su da će karijeru nastaviti u Zvezdi, ali od toga neće biti ništa ako srpski prvak ne prođe sva tri kola kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje.

Nije tajna da je Ivanović u odličnim odnosima sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, pomoćnim trenerom Nenadom Milijašem, ali i glavnim trenerom Dejanom Stankovićem. Ipak, prema rečima izvora Informera s "Marakane", to prijateljstvo samo po sebi neće biti dovoljno da Bane postane član kluba iz Ljutice Bogdana.

 

- Ivanović je igrač koji bi dobro došao Zvezdi, ali on ne bi došao da igra samo Superligu. To je čovek od 36 godina koji je dobar deo karijere proveo u engleskoj Premijer ligi. Novac mu nije presudan, ali nije realno ubediti ga da dođe da pomogne Zvezdi da pobeđuje u domaćim takmičenjima. Ipak, ako bismo se plasirali u Ligu šampiona, onda bismo pokušali da ga angažujemo. Naravno, pod uslovom da on do tada ne pronađe klub- kaže neimenovani izvor crveno-belih za "Informer".

Ivanović šampion sa Zenitom

Ivanović je otišao u inostranstvo pre skoro 15 godina kao igrač OFK Beograda i nije igrao ni za jedan od dva naša najveća kluba. 

- Bane je u razgovoru sa saigračima iz reprezentacije umeo da kaže da mu je krivo što nije ostavio veći trag u klupskom fudbalu u Srbiji. Međutim, sad su se okolnosti promenile. Od 2018. godine, kad mu je preko noći oduzeta kapitenska traka u nacionalnom timu, nije dao nijednu izjavu o srpskom fudbalu. Evidentno je da je u lošim odnosima sa pojedincima iz FSS. Možda mu se i ne dolazi u Srbiju- priča sagorovnik lista.

 

Ivanović je u Zenitu zarađivao 3,2 miliona evra u sezoni. Činjenica je da je u dosadašnjoj karijeri zaradio milione i da mu plata ne bi bila jedini faktor u izboru kluba. Ipak, jasno je da i dalje postoji opcija da ode negde za mnogo više novca nego što Zvezda može da mu ponudi.

- Bane i dalje može da nađe klub koji će mu platiti i do dva miliona evra po sezoni. Zvezda ne bi mogla da mu da više od 700.000 evra i bonuse. Dakle, samo uz Ligu šampiona imalo bi smisla razmišljati o njemu. U protivnom, ni on klubu ne bi bio neophodan, uprkos kvalitetu i iskustvu. U timu su trenutno četiri standardna štopera plus mladi Strahinja Eraković, koji bi trebalo da dobije minutažu- zaključio je izvor "Informera".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading