SPASILAC JOKAN PONOVO U ENGLESKOJ? Srbin ima ponudu na stolu, ali postoji OGROMNA prepreka!

Autor:

Sport

28.07.2020

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaviša Jokanović se vraća na mesto uspeha?!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slaviša Jokanović

Prvi put od 2015. godine engleski klub Votford je ispao iz Premijer lige. "Stršljenovi" su u eliti ostrvskog fudbala proveli punih pet godina, ali će od naredne sezone, potpuno neočekivano, zaigrati u Čempionšipu.

Pomenute 2015. ih je u Premijer ligu uveo srpski stručnjak Slaviša Jokanović, koji je, nedugo zatim, napustio ekipu.

U prethodnih pet sezona bilo je mnogo uspona i padova, ali ništa nije ukazivalo da će ove sezone trojicu menadžera otpustiti čak četiri puta.

 

Kike Sančes Flores, Havi Grasija i Najdžel Pirson su bili deo Votforda ove sezone i svi su dobili otkaz od Đina Poca, a sada se spekuliše da bi na kormilo "stršljenova" mogao da se vrati niko drugi no – Slaviša Jokanović.

Očekivanja su da Votford "zagrize" za dovođenjem Jokanovića i da im trenutno trener Al-Garafe bude primarna opcija, ali pitanje je da li će srpski stručnjak prihvatiti poziv ukoliko do njega dođe.

Bivši napadač Liverpula i Čelsija Kris Saton upozorava sve menadžere na poslovanje porodice Poco, pitanje je koliko bi se srpski stručnjak uklopio u ovaj sistem vlasnika.

 


- Vlasnik tamo diktira sve i on bi trebalo dobro da se pogleda u ogledalo. Odluka da optusti Pirsona je bila strastvena i impulsivna. On ima istorijat ovakvog ponašanja- rekao je Saton za "BBC" i dodao:

- Votford nikada nije stvorio nešto sa menadžerom. Ne biste tamo stavili sliku svoje porodice na sto, niti kupili kuću u tom mestu. Votford nema menadžere, već vlasnik potpuno kontroliše klub.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading