MILIONI U HUMSKOJ? Sjajna vest za Partizan!

Autor:

Sport

27.07.2020

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana u neverici.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović, Filip Stevanović, Saša Zdjelar i Bibras Natho

Strahinja Pavlović, doskorašnji štoper Partizana, mogao bi da ima ozbiljnu ulogu u prvom timu Monaka već u prvoj godini među "kneževima".

Naime, dolaskom trenera Nika Kovača, srpskom defanzivcu su uvećane šanse da izbori mesto u startnoj postavi, a "poguran" je i odlaskom štopera Kamila Glika u italijanski Benevento. To nije sve. Hrvatski stručnjak je saopštio Brazilcu Žemersonu da ne računa na njega, tako da se krug centralnih bekova francuskog prvoligaša sužava.

Ovo bi mogla biti odlična vest i za crno-bele. Prilikom prodaje "Kalabe", Partizan je dogovorio bonus u iznosu od dva miliona evra, kada Pavlović odigra 20 mečeva u prvom timu. Po svemu sudeći, ukoliko ga zdravlje posluži, to će se dogoditi veoma brzo.

Podsetimo, Monako je za transfer Srbina platio deset miliona evra, a "parni valjak" bi mogao da inkasira dodatnih milion evropskih novčanica ukoliko se Francuzi plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading