VREME ISTIČE: Ako Kristijano Ronaldo OVO ne uspe, pući će od muke!

Autor:

Sport

27.07.2020

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka za "Zlatnu kopačku" Evrope i dalje traje!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Juventus je novi šampion Italije! Pobedom nad Sampdorijom, Juventus je dva kola pre kraja pobegao na +7 i tako overio novu, devetu titulu u nizu.

U centru pažnje svakako je Kristijano Ronaldo, koji je postigao prvi pogodak, svoj 31. u Seriji A, a mogao je lako i 32. da nije pogodio prečku iz penala u 89. minutu.

Tako je propustio priliku da priđe na dva gola Ćiru Imobileu i Robertu Levandovskom, naročito prvom, sa kojim još jedino može da se bori za duplu "Zlatnu kopačku".


Imobile i Levandovski imaju po 34 gola, Ronaldo 31, dva kola pre kraja, dakle, ostaje da vidimo da li će Imobile ili Ronaldo biti prvi strelac Italije i Evrope. Kako svi znamo koliko Ronaldo voli individualne nagrade, ova prečka i prvi promašeni penal u Seriji A još kako bi mogli da ostanu urezani u njegovom sećanju.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Levandovski

Levandovski je na 31 meču postigao 34 gola i tako pomogao minhenskom Bajernu da osvoji svoju osmu uzastopnu titulu. Na dobrom je putu da osvoji svoju prvu "Zlatnu kopačku", ali Ronaldo i Imobile imaju još po dva susreta i ambiciju da uz titulu najboljeg strelca Serije A dodaju i onu namenjenu najuspešnijem golgeteru Starog kontinenta.

Ronaldo je osvojio sedmu titulu u ligama petice. Nakon tri Premijer lige sa Junajtedom, i dve La Lige sa Real Madridom, sada je osvojio i drugu sa Juventusom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading