MA, KAKAV MESI: Nikada mu ne bih tražio dres! Srbin bez dlake na jeziku o Argentincu!

Autor:

Sport

26.07.2020

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj osvrnuo se na način na koji je došao u Sevilju, boravak u Kini, ali i napadača Barselone Lionela Mesija.

RepublikaFoto: Starsport
Gudelj sa saigračima iz reprezentacije Srbije

- Samo što sam sleteo u Sevilju da potpišem ugovor, osetio sam da će to biti posebno odredište za mene. Direktor aerodroma čekao me zajedno sa Monćijem (direktor Sevilje). Odmah sam time shvatio šta klub znači za taj grad. I posle toga me dočekalo 50 kamera - otkrio je Gudelj.

- Svestan sam da sam igranjem protiv Mesija ostvario san mnogih igrača, ali za mene je on samo jedan od rivala. On je veliki igrač, veliko ime, ali nije drugačiji od ostalih momaka iz lige. Da li sam mu tražio dres? Nisam nikad ni pomislio na to - opisao je Gudelj kako vidi jednog od najboljih fudbalera u istoriji.

Pouzdani vezista se prisetio boravka u Kini.

- Imao sam 26 godina kada sam otišao u Kinu, ali sam uvek imao cilj da se vratim posle toga u Evropu, da igram na najvišem nivou fudbala. Nisam hteo da samo odem u Kinu da zaradim novac i da gledam kako vreme prolazi. Fudbal u Kini je dobar, prvih šest ekipa je kvalitetno. Svi igrači su vrlo disciplinovani i imaju želju da uče i napreduju. Trener mi je bio Fabio Kanavaro, mnogo taktičkih stvari sam naučio od njega i to primećujem svakog dana dok igram u Primeri -zaključio je Srbin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading