(VIDEO) SIPA SO NA ŽIVU RANU: Oglasio se DŽELAT Srbije, da li je OVIM isprozivao Stojkovića?

Autor:

Sport

26.07.2020

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezaboravna utakmica sa Mundijala.

RepublikaFoto: Youtube_World Cup Nation
Udarac Breta Holmana protiv Srbije

Bivši reprezentativac Australije Bret Holman prisetio se pobede nad Srbijom u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine. Golove za "kengure" u trijumfu od 2:1 dali su Kejhil i Holman, a Australijanac priznaje da je imao sreće prilikom udarca iz velike daljine.

- Imao sam najbolje treninge u Južnoj Africi, osećao sam se spremno i 'napumpano'. Dao sam gol Gani, nije bio baš lep, ali u tom trenutku imao sam osećaj da mi je sve na svetu - rekao je Holmen, pre nego što se setio i gola Srbiji, koji je označio eliminaciju "Orlova" u grupoj fazi.

- Devet od 10 puta ne bih šutirao, ali sve što se dešavalo tog meseca, put kakav je bio, dao mi je osećaj da je sve moguće. Moj otac uvek mi govori 'Pokušavaj - dodao je Australijanac.

 

Mnogi ljubitelji fudbala kod nas za ovaj pogodak krive sadašnjeg golmana Partizana Vladimira Stojkovića jer je Holman šutirao iz zaista velike udaljenosti.

Podsetimo, "Orlovima" je nakon minimalne pobede nad Nemačkom bio potreban trijumf nad Australijom ili remi od 2:2, pa je četa pokojnog Radomira Antića ostala bez istorijskog plasmana u osminu finala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading