DEKI IZNENADIO: Novi štoperski TANDEM u Zvezdi!

Autor: Mozzartsport, Republika

Sport

26.07.2020

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković polako uigrava ekipu za novu sezonu, a povukao je interesantan potez u zadnjoj liniji.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Prema pisanju "Mozzartsporta", štoperski tandem crveno-belih trebalo bi da čine Nemanja Milunović i Radovan Pankov, dok bi se do sada standardni Miloš Degenek preselio na klupu.

Kao glavni razlog navodi se igra sa loptom. Bivši defanzivac niškog Radničkog i Zvezdin junak iz Kopenhagena ima kvalitet da odlično iznese loptu i tako stvori višak u napadu, što Stanković jako ceni u igri.

RepublikaFoto: Starsport
Radovan Pankov

Takođe, isti izvor navodi da bi upravo to "umeće" moglo da preseli centralnog beka Arisa Lindzija Rouza na Marakani, od čijeg angažmana se još uvek nije odustalo. Podsetimo, start Superlige Srbije zakazan je za sledeći vikend kada na stadion "Rajko Mitić" stiže Novi Pazar, a srpskog šampiona čeka pohod na treći uzastopni plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Žreb za kvalifikacije obaviće se 17. avgusta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading