ZVEZDINO POJAČANJE OPRAVDALO OČEKIVANJA: Gladan sam golova

Autor:

Sport

25.07.2020

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novajlila u dresu Crvene zvezde Srđan Spiridonović nije krio zadovoljstvo povodom debitantskog pogotka u dresu crveno-belih. Gol je posvetio porodici, a ističe da mu je žao što nije bilo navijača na tribinama.

RepublikaFoto: Starsport
Srđan Spiridonović

- Osećaj je predivan. Prvi put sam zaigrao na Marakani i odmah sam postigao pogodak. Kockice su se lepo sklopile i zahvalan sam Bogu na tome. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu i da ću pružiti još bolje partije. Gol posvećujem svojoj porodici. Oni su uvek uz mene – sa osmehom će Spiridonović.

Ofanzivac Zvezde ističe da je ceo tim crveno-belih „gladan“ uspeha.

- Željan sam fudbala. Imali smo pauzu, a zbog korone sam krenuo i kasnije sa treninzima. Gladan sam golova i dobrih igara. Naravno, to važi za čitavu ekipu. Na svakom meču želimo da pokažemo koliko možemo. Željni smo pobeda. Treniramo svaki dan, visok je tempo, dobro je da uopšte stojimo na nogama. Umorni jesmo, ali mora tako. Pripremu se baza za ono što će nam kasnije biti potrebno.

Spiridonović otkriva kako je igrati na Marakani, a ne krije da mu fale navijači.

- Krivo mi je što nema navijača, ali je svakako sjajan osećaj izaći na Marakanu i postići pogodak. Nadam se da će se situacija sa koronavirusom smiriti i da ćemo igrati mečeve pred njima. Saigrači mi stalno govore koliko im oni znače, a ja verujem da ćemo se ubrzo radovati novim uspesima – podvukao je 26-godišnji fudbaler crveno belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading