(VIDEO) Kapiten Liverpula zaplakao pred kamerama nakon Klopove emotivne čestitke

Autor:

Sport

26.07.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Liverpula Džordan Henderson zaplakao je nakon čestitke menadžera Redsa Jirgena Klopa koju mu je poslao nakon što je ovaj vezista proglašen za najboljeg igrača godine u Engleskoj po izboru Udruženja fudbalera novinara.

RepublikaFoto: twitter.com/beinsports
Džordan Henderson

Henderson je nagradu primio u petak, a kako nije bilo ceremonije zbog pandemije koronavirusa, vezni igrač Liverpula čestitke je primao preko videoporuka.

Klop je u svojoj poruci na svaki mogući način pohvalio Hendersona i njegov učinak u šampionskoj sezoni Redsa, na šta je kapiten Liverpula vrlo emotivno reagovao.


 - Zdravo prijatelju. Jedno od pitanja u fudbalu je šta čini pravog igrača, da li je to talenat ili stav. Lično, mislim da je talenat ništa jer bez pravog stava ćeš uvek ostati samo to, a ti si savršen primer kombinacije te dve stvari. Ko bi rekao da će dečak iz Sanderlanda doći u Liverpul i postati jedan od najboljih u Premijeršipu? Možda si sanjao o tome, ali sumnjam da si bio siguran kako će se to na kraju i dogoditi - rekao je Klop, pa nastavio:

 - Svi su videli koliko si odličan igrač, ali i kakav si karakter. Znam kakav si čovek, ne samo igrač, i zaslužuješ nagradu za to. Velike čestitke i mislim da si potpuno zasluženo uzeo ovu nagradu. Imao si sjajnu godinu i već si napravio veliku karijeru, a još puno toga je ispred tebe. Želim ti lep dan i da uživaš jer ne možeš da igraš protiv Njukasla i još jednom - najbolji si igrač u Premijer ligi - poručio je Klop, a Henderson je nakon toga zaplakao.

Liverpul je nakon 30 godina postao prvak Engleske, a čestitke za Hendersona, Klopa i sve igrače kluba sa Enfilda poslednjih dana stizale su sa svih strana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading