TOTALNI HAOS U ŠPANIJI: 12 igrača im zaraženo koronom, jedan u bolnici, a VELIKAN ih TUŽI?! Preti KOBNIM snimkom...

Autor:

Sport

25.07.2020

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi problemi zbog zaraze koronavirusom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bolnica adaptirana za lečenje pacijenata zaraženih koronavirusom

Španska Segunda je okončana, a ostalo je da se reši sudbina meča poslednjeg kola između Deportiva La Korunje i Fuenlabrade.

Naime, ovaj susret je odložen do daljeg, jer su čak 12 igrača iz Madrida zaražena koronavirusom, a jedan od njih je i hospitalizovan u La Korunji. "Depor-u" su tri boda ključna za opstanak, pa na "Riazoru" prihvataju samo ishod po kome bi se utakmica registrovala sa 3:0 u njihovu korist.

Kako bi izvršili prtisak na Fudbalski savez Španije, iz Deportiva spremaju tužbu.  Pravni tim Deportiva je spreman da ponudi kao dokaz snimak iz hotela u kojem su odseli Madriđani, na kojem se vidi da se oni nisu pridržavali mera koje su bile obavezne. Navodno, na njemu se vidi kako igrači napuštaju hotel i izlaze u grad, što je striktno zabranjeno.

 

Videćemo kako će se ova cela situacija razrešiti, a moguće je da velikan španskog fudbala završi u trećem rangu takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading