Legendarni Bergkamp se vraća u Arsenal!

Autor:

Sport

24.07.2020

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni holandski fudbaler Denis Bergkamp najavio je da bi mogao da se vrati u Arsenal.

RepublikaFoto: youtube.com/ Arsenal
Denis Bergkamp

Bergkamp je najveći trag ostavio upravo u dresu Arsenala, koji mu je čak ispred stadiona podigao i spomenik, a mnogi se pitaju gde je danas i šta radi "Ledeni genije".

U razgovoru za magazin "Four Four Two" Bergkamp je otkrio kako se nakon karijere posvetio porodici, ali da razmišlja o povratku u Arsenal u nešto drugačijoj ulozi.

 - Za sada mi je divno u Holandiji, imam porodicu i još neko vreme ću živeti ovim životom. Ali, moram reći da mi nedostaje fudbal, teren... Razmišljam o tome da se vratim u Arsenal, kao trener ili, recimo, član uprave - kazao je Bergkamp.

 
Na Hajberiju je proveo 11 godina.

 - Trenutno nije bilo nikakvih razgovora oko mog povratka, ali videćemo, moram tek da donesem odluku. Naravno da bi bilo lepo vratiti se. Ipak sam tamo proveo 11 godina - kaže Bergkamp, koji je još igrao za Inter i Ajaks.

Nakon završetka karijere, Bergkamp je završio ubrzani trenerski kurs za bivše fudbalere, ali tom poslu se nije posvetio na nekom višom nivou, uglavnom se usmerio na rad u akademiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading