BUKTI RAT U PREMIJER LIGI: Klop bez dlake na jeziku odgovorio Lampardu

Autor:

Sport

24.07.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Liverpula Jirgen Klop žestoko je odbrusio kolegi sa klupe Čelsija Frenku Lampardu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Liverpul je na svom terenu slavio sa 5:3, a Lampard je posle utakmice izjavio da su Redsi postali previše arogantni nakon osvajanja Premijer lige.

- Mi nismo arogantni. Frank je očigledno bio u baš takmičarskom raspoloženju. To mnogo poštujem. Tokom meča može da kaže šta hoće, ali za mene, posle utakmice sve je potpuno gotovo. Došao je ovde da uzme bod ili bodove za plasman u Ligu šampiona. Ono što mora da nauči jeste da sve završi sa poslednjim zviždukom sudije, a on to nije uradio. Nije u redu što je posle govorio o svemu. Frank mora da nauči, ima i mnogo vremena da nauči jer je mlad trener. Tokom meča, reči koje je koristio, nema nikakvih problema - rekao je Klop.

 

Lampard je u petak objasnio da žali za nekim rečima koje je koristio tokom meča, ali je i dodao da je ponašanje igrača sa klupe Liverpula prevršilo meru. Istovremeno, Klop je na svojoj konferenciji govorio da bi Lampard posle utakmice trebalo da kontroliše emocije.


- Nismo arogantni, zapravo smo sasvim suprotno od toga. Ali u ovakvim momentima, kao i u svim raspravama, ako kažeš nešto, želiš da povrediš onog drugog. Ne sviđa mi se samo to što nije zatvorio to poglavlje kada se utakmice završila. Samo zato i govorim o tome, inače ni ne bih - zaključio je Klop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading