POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Dragović POTPISAO! Želeo je u Zvezdu po svaku CENU...

Autor: Tanjug, Republika

Sport

24.07.2020

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski fudbalski reprezentativac srpskog porekla Aleksandar Dragović mogao bi tokom ovog leta da se preseli iz Nemačke u Tursku, prenose austrijski mediji, dodajući da se raspitovao i kod Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Dragović u dresu Austrije protiv Srbije

Dragović je već već četiri godine u Bajeru iz Leverkuzena, ali je u poslednje vreme sve više na klupi, zbog čega želi da ode.

Prema pisanju turskih medija njegov menadžer pokušava da ga „smesti“ u Trabzon.


Istovremeno, kako prenosi austrijska štampa, Dragović se raspitivao kod Crvene Zvezde, oko dolaska u klub za koji navija.

Inače, Trabzon pokušava da dovede 29-godišnjeg Dragovića u svoje redove još od 2017. godine, ali se tada srpski igrač odlučio za jednogodišnju pozajmicu Lesteru.
 

Dragović je tokom karijere igrao i za Austriju, Bazel i Dinamo iz Kijeva, dok je za reprezentaciju nastupio 80 puta, a zanimljivo da je debitovao upravo na stadionu "Rajko Mitić" pre 11 godina protiv Srbije

Trabzon je vicešampion Turske, a poput Zvezde igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading