DOSTA MU JE BARSELONE: Mesijev otac ovim potezom otkrio gde Leo nastavlja karijeru

Autor:

Sport

24.07.2020

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tektonski poremećaj u evropskom fudbalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Barselona je ove sezone ostala bez titule u La Ligi zbog loših izdanja posle pauze pauze koja je nastala usled pandemije koronavirusa, a to je dodatno pojačalo nezadovoljstvo kod Lea Mesija koji je već bio nesrećan nekim stvarima u klubu i to nije krio.

Zbog toga, a i činjenice da mu za godinu dana ističe ugovor sa Kataloncima, navijači raznih evropskih giganata se nadaju da bi Argentinac mogao da zaigra u dresu njihovog kluba, ali po svemu sudeći najbliži tome je milanski Inter.

 

Italijanski mediji su preneli vest da je Mesijev otac Horhe kaparisao kuću u Milanu i da to nepogrešivo znači da će se kapiten Barselone oprobati u Seriji A gde bi obnovi orivalstvo sa Kristijanom Ronaldom.

Takođe, Italijani navode da je Inter zasigurno Mesijeva sledeća destinacija ukoliko se preseli u Milano, jer Milan trenutno nije u finansijskoj situaciji da Argentincu ponudi uslove kakve će zahtevati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading