(VIDEO) ŠOKIRAO CELU ENGLESKU: Lampard nije dobro podneo poraz svog tima, - urlao na Klopa, psovao i vređao!

Autor:

Sport

23.07.2020

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frenk Lampard nije dostojanstveno podneo poraz svoje ekipe i nemoć u jednom delu meča protiv Liverpula.

RepublikaFoto: youtube.com/GrandGoals
Lampard i Klop

Na kraju su to i uradili, uz pet komada u mreži velikog rivala, što je bila svojevrsna osveta za gubitak titule pre nekoliko sezona i čuvenog Džerardovog klizanja baš protiv Čelsija.

Ipak, Frenk Lampard je očigledno bio spreman da im pokvari slavlje, a njegov animozitet prema Liverpulu eksplodirao je nakon što je u jednom momentu burno protestovao kod sudije zbog faula, za koji je mislio da nije postojao.

Nakon što je čuo negodovanje i mrmljanje sa klupe Liverpula na njegov komentar, krenuo je čak i na klupu Crvenih, dok je delegat stao ispred njega i sprečavao ga da napravi ozbiljan skandal.

 
Ali, Lampard se i ovako osramotio jer je u nekoliko navrata nasrtao na klupu, iako ga je delegat sprečavao da prođe restriktivni prostor. Pokušavao je i Jirgen Klop da ga smiri, ali mu je Englez odbrusio sa "Sedi dole".

- Nije bio "je*eni faul, ne pitam tebe - pričao je Klopu, nakon što je usledila još jedna skandalozna psovka.

- Možete da odjebete i ti i svi vi - rekao je Lampard, što je Klopa ostavilo u šoku, ali i čitavu Englesku, gde je njegovo ponašanje glavna sportska vest dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading