(FOTO) SNAGA I MOĆ NOVOG KLUBA: Došao na trening sa autom od 11.000, a izašao sa ZVERI od preko 100.000 evra!

Autor:

Sport

23.07.2020

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi golman minhenskog Bajerna, donedavni igrač Šalkea Aleksandar Nubel, već sada ima razloga da bude zadovoljan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Nubel

Naime, Nubel je na trening u klub ušao sa jednim automobilom (Wolksvagen Polo čija je cena 11.000 evra), a trening-kamp napustio u novom Audiju RS6 Avant, vrednom čak 116.000 evra.

Budući je Audi sponzor Bajerna, igrači su obavezni tim automobilima da dolaze na treninge, a svako kršenje pravila se novčano kažnjava. Iako je teško poverovati da će Nubelu ikada pasti na pamet da prekrši to pravilo.

Inače, Nubel je prvi put u Bundesligi debitovao 2015. godine sa samo 19 godina i to u pobedi Šalkea protiv Hofenhajma, ali potom je na novu priliku morao da čeka gotovo dve godine.

U leto 2019. godine po prvi put je postao i kapetan Šalkea. Nubelovi prvi fudbalski koraci započeli su u ekipi Paderborna,  gde je dobio nadimak 'Manuel', upravo po prvom golmanu Bajerna na kog neodoljivo podseća svojim bravurama, a sada će sa njim deliti svlačionicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading