ISPUNJENJE DEČAČKIH SNOVA: Potpisao profesionalni ugovor sa Voždovcem!

Autor:

Sport

23.07.2020

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi levi bek Vasilije Mijailović danas je u prostorijama FK Voždovac potpisao profesionalni ugovor sa klubom. Mijailović je u Voždovcu od svojih pionirskih dana što znači da slobodno možemo reći da je je igrač sa najdužim stažom na "Krovu" u aktuelnoj seniorskoj ekipi.

RepublikaFoto: FK Voždovac
Vasilije MIjailović

Vihorni levi bek rođen 2001. godine isticao se partijama koje je pružao u Omladinskoj ligi Srbije kada su omladinci Voždovca zauzeli petu poziciju pod trenerskom palicom Marka Savića, što ga je preporučilo za prekomandu u prvi tim i prve pripreme sa seniorskom ekipom koje je odradio u Vrnjačkoj Banji tokom ovog meseca.

Prikazano na treninzima i pripremnim utakmicama ubedilo je Jovana Damjanovića i njegove saradnike u stručnom štabu da je Mijailović kao dete kluba neko na koga se treba osloniti u budućnosti, tako on nije sakrivao zadovoljstvo pri potpisivanju ugovora.

– Potpisivanje profesionalnog ugovora sa mojim klubom je sjajan osećaj. Dugo sam u klubu i drago mi je što sam zaslužio poverenje trenera i nadam se da ću u budućnosti tek pokazati da mogu da igram na vrhunskom nivou. Privilegija je biti deo Voždovca, imam ogromnu želju za dokazivanjem i jedva čekam svaki trening i utakmicu kako bih vredno radio i napredovao – ushićeno konstatuje mladi Mijailović pri potpisivanju ugovora.

RepublikaFoto: FK Voždovac

Mijailović je u klub došao kao pionir sa dečačkim željama i ambicijama a kako se oseća danas kada je na pravom putu da ih ostvari?

– Danas sam se prisetio situacije kada sam prvi put došao na stadion i zamišljao sebe u prvom timu kako igram pred navijačima na "Krovu", jako je čudno i ujedno lepo. Osećam se privilegovano i želim samo da radim još vrednije kako bih ostvario sve svoje snove.

RepublikaFoto: FK Voždovac

Prvu priliku da debituje za prvi tim Voždovca Vasilije Mijailović imaće već 1. avgusta kada Zmajevi na svom stadionu dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice u okviru 1. kola Linglong Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading