KATASTROFA ZA ZVEZDU: Bazel petardirao Sent Galen, crveno-beli težim putem do LŠ, Partizan lakšim do LE!

Autor:

Sport

22.07.2020

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sent Gelena doživeli su veliku blamažu u 33. kolu švajcarske Superlige jer su na svom terenu poraženi od Bazela sa čak 0:5 pa su se dodatno udaljili od titule

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda tuguje, Partizan slavi

Ovaj ishod utakmice rastužio je navijače Crvene zvezde, jer će crveno-beli umesto povlašćenog imati status nepovlašćenog tima u eventualnom trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Međutim, to su dobre vesti po Partizan koji će ukoliko stanje na tabeli ostane kao sada i titula pripadne Jang Bojsu, biti nosilac u plej-ofu Lige Evrope i imati dosta lakši posao da se domogne grupne faze.

Ademi (dva puta), Kampo, Štoker i Van Volfsvinkel pogađali su metu i doneli ubedljiv trijumf Bazelu koji je sada ponovo u igri za drugu poziciju na tabeli.

Jang Bojs ima priliku da u četvrtak pobegne na verovatno nedostižnih pet bodova prednost na tri kola do kraja šampionata jer gostuju Ksamaksu koji je poslednji na tabeli.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading