PROGOVORIO: Evo šta Lautaro kaže o interesovanju Barselone!

Autor:

Sport

22.07.2020

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Intera Lautaro Martinez govorio je o spekulacijama da će karijeru nastaviti u Barseloni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lautaro Martinez

Lautaro je ove sezone odigrao 31 utakmicu u Seriji A, postigao je 13 golova i imao je pet asistencija u svojoj drugoj sezoni u Interu.

- Ja sam dečko koji se uvek bori. Za svoje ciljeve, za ciljeve ekipe i sreću navijača - rekao je Lautaro, preneli su italijanski mediji.

Martinez je u ekipi dobro zamenio Maura Ikardija, koji je prošlog leta napustio klub i dobro u napadu saradjuje sa Romeluom Lukakuom.

- (Trener Antonio) Konte mi je ukazao poverenje. To je važna i ključna stvar, pošto je radio na mentalitetu svakog igrača. To mnogo cenim, svakog dana nas tera da rastemo - naveo je argentinski fudbaler.

Mediji spekulišu da će Martinez preći u Barselonu, koja je propustila rok da aktivira klauzulu o otkupu ugovora od 111 miliona evra, ali je 22-godišnji fudbaler rekao da je koncentrisan samo na Inter.

- Uvek se trudim da dam 110 odsto za ovaj klub, za sve ljude koji ga vole i za dres Intera - naveo je Martinez.

Inter večeras u 35. kolu Serije A igra protiv Fjorentine, trenutno je treći na tabeli sa 72 boda, dva manje, ali i utakmicom manje od drugoplasirane Atalante. Juventus je prvi sa 80 bodova iz 34 utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading