OGLASIO SE MRKELA: Najavio je ODLASKE iz Zvezde, a evo šta je rekao o POJAČANJIMA

Autor: Espreso, Republika

Sport

22.07.2020

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava šampiona Srbije radi naporno u letnjem prelaznom roku.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je da će "Marakanu" sigurno napustiti nekolicina igrača do kraja prelaznog roka, a sa druge strane nije želeo da komentariše eventualna pojačanja. Tačnije, nije želeo da govori o imenima.

Prethodnih dana se u javnosti dosta polemisalo o eventualnim dolascima Aleksandra Prijovića i Marija Jurčevića u Ljutice Bogdana, ali Mrkela nije želeo da komentariše te navode.

- Ja nikada ne pričam o potencijalnim pojačanjima i imenima potencijalnih pojačanja, tako da nemam nameru da pričam o tome koga Zvezda traži i na kojoj poziciji. Nikada to nisam govorio, pa tako neću ni sada - istakao je sportski direktor crveno-belih za Espreso.

Sa druge strane, potvrdio je da će šampion Srbije do kraja prelaznog roka prodati nekoliko fudbalera.

- Crvena zvezda je dovela Spiridonovića i Kataija i to je ono što svi znaju, a šta će biti, kako će biti, rekao sam da ne komentarišem. Ono što mogu da kažem jeste da će biti nekih odlazaka. Prelazni rok traje do 5. oktobra ove godine i dokle god traje sve je moguće - zaključio je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading