STRUKA PORUČUJE SRPSKOM NAPADAČU DA DŽABE GLUMI ŽRTVU: Prijoviću, ne trebaš ni Srbiji, ni Zvezdi!

Autor:

Sport

22.07.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandre Prijoviću, Crvenoj zvezdi i Srbiji takav nisi potreban! To su preko Srpskog telegrafa nekadašnjem napadaču "orlova" poručili Stanislav Karasi (73) i Dragoslav Stepanović (71) nakon tekstova iz grčkih medija, u kojima piše da nikad neće igrati za neki srpski klub (navodno su ga hteli na Marakani) jer je razočaran kako se prema njemu ophodila država nakon što je prekršio policijski čas tokom izolacije.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Prijović

Naime, Prijović je 3. aprila uhapšen i osuđen na tromesečni kućni pritvor jer je prekršio pravila javnog okupljanja u restoranu jednog beogradskog hotela. Dva meseca kasnije viđen je u noćnom provodu, umesto da bude kod kuće i služi kaznu.

LOŠ PROFESIONALAC

- Igrač koji ne poštuje zemlju i klub za koji igra ne treba da bude tu. Šta je on veliko uradio, pa da postavlja uslove? Dao onaj gol koji nas je odveo na Svetsko prvenstvo, pa i ja sam dao mnogo važnih golova, pa nisam ucenjivao. Ti si profesionalac, radiš svoj posao, ali se i dolično ponašaš van terena. Ovakvo nepoštovanje nikome nije potrebno - istakao je Karasi, koji dobro zna šta je potrebno da bi se zaslužio crveno-beli dres i onaj sa nacionalnim grbom.

RepublikaFoto: Starsport
Stanislav Karasi

Slično Prijoviću poručuje i Stepi, koji zna kako je zarađivati u inostranstvu, a pritom ne zaboraviti gde su ti koreni. On konstatuje da bi fudbaleru bolje bilo da ćuti nego što sebi sve dublje kopa rupu.

ZAKON ZA SVE ISTI

- Neko sa ovakvim stavom može samo loše da utiče na ekipu, ali da li Prijović treba Zvezdi i Srbiji, o tome će sud dati treneri i selektor. Ne znam zašto se ljuti jer je od njega traženo da poštuje zakon zemlje čije boje brani. Svi moramo da se pridržavamo pravila. Zašto bi fudbaler imao veća prava od mene, vas, ili lekara koji rade po tri vezane smene da bi nam spasavali živote? Ljuti se zbog tretmana u Srbiji, a kršio je zakon, važnije su mu bile kafane nego ljudski životi - kazao je Stepanović u dahu i dodao:

- Nije ti, dečko, ovo fudbal, pa da možeš da se iskupiš kad napraviš grešku, ovde korona ubija. Nije mi jasno kako se ne zapita da li takvim ponašanjem može da inficira porodicu, kad već ne razmišlja o drugima. Sve ovo govori dovoljno o njemu, a jedan nemački pisac reče da čim otvoriš usta, svako može da vidi šta ti je u glavi - jasan je Stepanović.

RepublikaFoto: Starsport
Dragoslav Stepanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading