DA LI JE ON REŠENJE ZA SVE MUKE? Bivši fudbaler PSŽ-a na meti Zvezde!

Autor:

Sport

21.07.2020

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin prioritet u ovom prelaznom roku je dovođenje novog napadača.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Milan Pavkov i Ričmond Boaći imaju dozvolu da odu iz kluba, tu je Antonio Tomane i mladi Nikola Krstović, zbog čega su neophodne novajlije.

Kako piše francuski "Footmercato", specijalizovan za transfere, Zvezda je zainteresovana da dovede Ervina Ongendu, koji sezonu završava u italijanskom drugoligašu Kjevu iz Verone. Ongenda ima 25 godina i karijeru je počeo u Pari Sen Žermenu, za čiji prvi tim je odigrao 11 utakmica i dao tri gola u periodu od 2013. do 2017. godine. U tom periodu bio je i na pozajmici u Bastiji jednu sezonu.

Ongenda, bivši mladi reprezentativac Francuske, karijeru je gradio u Cvoleu, Mursiji i Botošaniju, pre nego što je stigao u Veronu u januaru.

Za Kjevo, čiji je član bivši napadač Crvene zvezde Filip Đorđević, odigrao je smo dve utakmice i to ukupno 26 minuta. "Footmercato" piše da su pored Zvezde zainteresovana još dva italijanska drugoligaša, odnosno ukupno šest klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading