IZAŠAO KAO POBEDNIK: Posle bugarskog noža u leđa, Popović se ipak poslednji smeje

Autor:

Sport

21.07.2020

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji golman Crvene zvezde može biti zadovoljan.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Zoran Popović na golu Crvene zvezde

Sada već bivši golman Crvene zvezde Zoran Popović je još u januaru dogovorio saradnju sa Levskim iz Sofije za koji je trebalo da nastupa od naredne sezone, ali to ipak neće biti slučaj. Bugari su usled pandemije koronavirusa upali u velike finansijske probleme, pa su zbog toga morali da otkažu saradnju sa najboljim čuvarom mreže Superlige Srbije iz sezone 2016/2017 kada je branio boje Voždovca.

Ipak, s obzirom na to da je zvaničan predugovor bio potpisan i da nije postignut samo usmeni dogovor, Popović je od bugarskog velikana dobio novčanu nadoknadu. Iako nije poznato o kojoj se tačno sumi radi, nema sumnje da je krajnji ishod ipak povoljan po pouzdanog diva među stativama.

Popović je u Crvenu zvezdu stigao na leto 2018. godine za 80.000 evra iz Bodo Glinta, a iako je bio rezerva kapitenu Milanu Borjanu uspeo je da sakupi 18 nastupa na kojima je pokazao klasu, a čak u 12 navrata je sačuvao mrežu netaknutom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading