(FOTO) FANOVI IZ SRBIJE U ŠOKU: Princ Rima podržao Dua Lipu u ideji o "velikoj Albaniji"

Autor:

Sport

20.07.2020

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska pevačica albanskog porekla Dua Lipa podigla je veliku prašinu poslednjih dana ekstremističkim ispadima na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frančesko Toti

Ova umetnica čiji su se roditelji sa Kosmeta odselili 1992. zbog rata u Jugoslaviji često promoviše postojanje tzv. Kosova i pokušava da utiče na svoju publiku u tom smeru, objavila je skandaloznu fotografiju koja nema veze samo sa južnom srpskom pokrajinom.

Lipa je okačila fotografiju zastave koja je srpskoj javnosti poznata iz "slučaja dron", zastave koja se nebom Beograda vijorila tokom utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Srbije i Albanije.

Naime na zastavi je imaginarna teritorija "velike Albanije" koja obuhvata prostor Kosova i Metohije, ali i još srpske teritorije kao i grčke, crnogorske, a i teritorije Severne Makedonije.

Legendarni Toti ima veliku armiju obožavalaca širom sveta, pa i u Srbiji, a  ovim potezom razočarao je mnoge fanove na ovim prostorima.

Britanski sportski  novinar Sem Smit  već je pokušao da objasni  Lipi zašto nije u redu to što čini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading