ŠOKANTNA PONUDA: Slaviši Jokanoviću nude da se vrati na MESTO USPEHA!

Autor:

Sport

20.07.2020

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Votford označio je Slavišu Jokanovića kao jednog od glavnih kandidata da nasledi Najdžela Pirsona.

RepublikaFoto: twitter.com/Grosvenor Sport
Slaviša Jokanović

Ovo ne bi bila toliko šokantna vest da Votford svojevremeno nije "nesportski" odlučio da ne produži ugovor sa Jokanovićem nakon što je "Stršljenove" vratio u Premijer ligu.

Istog leta, 2015. godine, uprava je odlučila da dovede Kikea Sančeza Floresa, što se ispostavilo kao pogrešan potez.


Votford je poznat po tome da često menja svoje menadžere, ove sezone su imali trojicu, a Najdžel Pirson je bio najbolji od njih i malo je reći da je vest o njegovom otkazu takođe šokantna.

Jokanović vodi katarsku Al Garafu, za sada nije poznato da bi se vraćao u Votford, ali ako uzmemo u obzir, teško da bi bio spreman da se vrati u ovom momentu.

Inače, Votford je otpustio Pirsona dva kola pre kraja, mora da ostvari još jednu pobedu kako bi obezbedio opstanak, što neće biti nimalo lako, pošto dočekuju Siti i onda u nedelju u poslednjem kolu gostuju Arsenalu.

Što se Jokana tiče, on je svoje ime na Ostrvu kasnije još više izgradio na klupi Fulama, koga je takođe uveo u Premijer ligu 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading