Selektor na prekretnici: ČETVRTAK JE DAN D ZA MUSLINA!

Autor:

Sport

24.10.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muslinov dan D biće četvrtak! Sudbina selektora Srbije biće poznata 26. oktobra, nakon sastanka na kom će on i sportski direktor A reprezentacije Goran Bunjevčević podneti račune predsedniku FSS Slaviši Kokezi.

RepublikaFoto: Starsport
Muslina možda neće spasti ni prolaz na Mundijal

Raspravljaće se o svemu što je učinjeno u prethodnom periodu, u kom je reprezentacija izborila plasman na Mundijal, ali i o tome šta bi trebalo da se popravi kako u Rusiji ne bismo bili samo statisti. Jedna od nezaobilaznih tema biće status Sergeja Milinković-Savića.

Ukoliko Muslin napusti klupu "orlova", zameniće ga Dragan Stojković Piksi

- Selektor Srbije Slavoljub Muslin u sredu stiže iz Francuske. Dan kasnije, u četvrtak, zajedno sa sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem ići će na raport kod predsednika saveza Slaviše Kokeze. Nakon tog sastanka biće poznata sudbina obojice, a dosta će zavisiti od toga da li je selektor spreman na određene kompromise - tvrdi sagovornik Srpskog telegrafa iz FSS.

Iz saveza već imaju spremnu zamenu za Muslina u vidu Dragana Stojkovića Piksija, o čemu je naš list prvi pisao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading