NEZAPAMĆENO NA MARAKANI: Prijović u Zvezdi? Srpski šampion spremio PUN DŽAK para...

Autor: Maxbetsport, Republika

Sport

20.07.2020

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni napadač Aleksandar Prijović mogao bi da pojača crveno-bele u letnjem prelaznom roku.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Prijović na meču Crna Gora - Srbija

Kako saznaje "Maxbetsport", srpski šampion želi da angažuje Prijovića i u tu svrhu je spremio bogatu ponudu za centarfora.

Naime, njega na Marakani čeka plata od 600.000 evra, uz bonuse i procenat od eventualne prodaje. Videćemo da li će to biti dovoljno da se pretekne grčki PAOK u poteri za potpis sjajnog golgetera. Što se tiče napada, crveno-beli planiraju da prodaju tandem Milan Pavkov/Ričmond Boaći, čime bi se otvorio prostor za dovođenje novajlija u špicu.

RepublikaFoto: Starsport
Pavkov i Boaći u crveno-belom dresu

Zvezda je blizu angažmana brazilskog napadača Andersona Silve iz Familikaa, pa je veoma moguće da će trener Dejan Stanković sledeće sezone u vrhu napada na raspolaganju imati trio Tomane, Prijović i Silva.

Podsetimo, Prijović ima 30 godina, od 2019. je član Al Itihada, a dres reprezentacije Srbije nosio je u 13 navrata, a dva puta se upisao u listu strelaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading