Lukaku sa penala spasao Inter poraza u Rimu!

Autor:

Sport

19.07.2020

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rome odigrali su nerešeno 2:2 protiv Intera u derbi meču 34. kola Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Romelu Lukaku

Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov odigrao je svih devedeset minuta za Romu, koja je u završnici meča ispustila tri boda.

Inter je prvi došao do vođstva pošto je Stefan de Fraj u 15. minutu pogodio na asistenciju Aleksisa Sančeza. Do kraja poluvremena "vučica" je uspela da izjednači. Džeko je u 45. minutu asistirao, a Spinacola pogodio za 1:1.

U nastavku meča Roma stiže do preokreta. Džeko je se ponovo našao u ulozi asistenta, a strelac je bio Henrik Mhitarjan. Roma je održavala prednosti, Inter je delovao prilično bezopasno, međutim trenutak nepažnje i "neroazuri" su uspeli da se vrate. Dosuđen je jedaneasterac, loptu je uzeo Lukaku i u 87. minutu postavio konačnih 2:2.

Inter u borbi za Skudeto ne igra ni bod jer će Juventus u ponedeljak imati šansu da ode na čak osam bodova prednosti na četiri meča do kraja. Ekipa Antonija Kontea izbila je na drugo mesto sa 72 boda, dok je Roma na petom sa 58. U narednom kolu Inter igra protiv Fiorentine , dok "vučica" gostuje SPAL-u.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading