POVRATAK JOVIĆA: Real remijem izbaciio Leganes iz Primere, Hetafe najveći gubitnik sezone!

Autor:

Sport

19.07.2020

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida odigrali su bez pobednika na gostovanju protiv Leganesa 2:2 u poslednjem kolu La Lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Srpski fudbaler Luka Jović igrao je od 62. minuta, što mu je prvo pojavljivanje na terenu od kada se sezona nastavila posle pauze zbog pandemije koronavirusa. Jović je na terenu proveo nešto malo više od pola sata i nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Leganes je odigrao dobru utakmicu, ali bod im nije bio dovoljan u borbi za opstanak i naredne sezone igraće u Segundi. Madriđani su prvi došli do prednosti u devetom minutu kada je Serhio Ramos na asistenciju Iska pogodio za 1:0. Iako je Real vodio, Legenas je igrao bolje i to je uspeo da materijalizuje. Mladi Brajan Hil je u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena postigao gol i poravnao rezultat.

U nastavku meča novi šampion Španije ponovo dolazi do prednosti. Isko je asistent, a strelac Marko Asensio. Hrabri fudbaleri Leganesa nisu se predavali i u 79. minutu preko Asalea dolaze do izjednačenja. Domaći fudbaleri nastavili su da napadaju, ali do kraja nije uspeli da postignu i treći gol.

Pored Leganesa, iz La Lige ispali su još Maljorka i Espanjol.

Čini se da je najzanimljivije bilo u duelu između Levanta i Hetafea, pošto je glavni arbitar na tom meču poništio čak tri gola nakon VAR intervencije. Na kraju, u zaustavnom vremenu, Levante je došao do gola slavio sa 1:0. Taj rezultat nije pogodovao Hetafeu koji je u poslednjim trenucima šampionata ostao bez plasmana u Evropu. Ekipa iz predgrađa Madrida promašila je i penal u samom finišu koji je izveo Mata, ali su im pre toga poništena dva gola zahvalujući VAR tehnoligiji!

Fudbaleri Granade uspeli su dođu do sedmog mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope pošto su pobedili Atletik Bilbao sa 4:0.  Atletiko Madrid nije uspeo da se od sezone oprosti pobedom jer je remizirao u prestonici Španije protiv Real Sosijedada – 1:1. Sevilja je u derbiju slavila minimalnim rezultatom protiv Valensije, dok su bodove još podelili Osasuna i Maljorka (2:2), Espanjol i Selta.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading