ŠOK U ŠVAJCARSKOJ: Fenjeraš bolji od Sent Galena, Zvezda u problemu, Partizan na konju!

Autor:

Sport

19.07.2020

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sent Galena doživeli su poraz u meču 32. kola švajcarske Superlige od ekipe Tuna sa 1:2 i tako propustili priliku da se vrate na prvo mesto koje sada pripada Jang Bojsu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Sent Galena ovog puta nisu imali razloga za slavlje

Sent Galen nije uspeo da dođe do pobede protiv ekipe koja se bori za opstanak u Švajcarskoj iako je bio daleko bolji rival. Čak 26 šuteva uputili su "zeleni" ka golu Tuna, ali je "davljenik" uspeo da dođe do ogromna tri boda.

Ovakav splet događaja nikako se ne sviđa Crvenoj zvezdi koja se nada da bi Sent Galen titulom doneo srpskom predstavniku u kvalifikacijama za Ligu šampiona status nosioca u trećem kolu kvalifikacija. Jang Bojs trenutno ima dva boda više i dosta lakši raspored do kraja šampionata. Sa druge strane to odgovara ekipi Partizana koja će, ukoliko tim iz Berna osvoji titulu, biti među povlašćenim ekipama u eventualnom plej-ofu Lige Evrope.

Strelci za Tun bili su Bartone u 51. i Munsi u 65. minutu, dok je Bosanac Demirović dao nadu gostima pogotokom u 83. minutu meča, ali se rezultat nije menjao do kraja.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading