KAKVA ŠTETA: VAR i Sautempton najverovatnije izbacili Bornmut iz lige!

Autor:

Sport

19.07.2020

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bornmuta izgubili su na svom stadionu od Sautemptona 2:0 u 37. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa danšnjeg meča

Na kraju utakmice gledali smo veoma uzbudljiv fudbal jer je "trešnjicama" bio potreban gol kako bi došle do boda koji bi im značio u borbi za opstanak.

Bornmut se nalazi na 18. mestu, poslednjem koje vodi u niži rang, a sedmnaestoplasirani Votford ima utakmicu manje i tri boda više.

Ekipa Edija Houa razočarala je na svom stadionu i "sveci" su zasluženo odneli sva tri boda sa "Vitaliti" stadiona.

Strelac prvog pogotka na utakmici bio je sjajni Deni Ings koji je u 41. minutu savladao Remsdejla. Ings je kasnije imao šansu da udvostruči prednost ekipe, ali je promašio penal.

Bornmut to nije uspeo da kazni, a mogao je u 91. minutu kada je Heri Vilson dobro šutirao, a Mekarti još bolje odbranio. Domaći fudbaleri su nekoliko minuta kasnije uspeli da postignu gol, ali je Kalum Vilson bio u ofsajdu.

Gosti su posle ovoga uspeli da postignu još jedan gol, a strelac u 98. minutu bio je Adams. Sautempton je ovom pobedom došao do 49. boda, dok je domaćin ovog duela ostao na 31. Bornmut u poslednjem kolu gostuje Evertonu, a Sautempton čeka Šefild junajted.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading