"Najgora sezona moje karijere"

Autor:

Sport

19.07.2020

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je ljetos uspio dovesti Edena Hazarda. Skupo plaćeni Belgijanac je trebao biti veliko pojačanje za Kraljeve, ali je u svojoj prvoj sezoni na Bernabeu nije puno pomogao ekipi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Teške povrede, muke sa fizičkom spremom i nešto teži period prilago]avanja su za epilog imali sezonu za zaborav inače sjajnog Belgijanca.

Real je ipak, i bez njegove velike pomoći, uspeo da osvoji titulu prvaka Španije.

 = Ove godine smo kolektivno osvojili ligu, ali ja sam, individualno, sigurno imao najgoru sezonu u svojoj karijeri- otvoren je bio Azar u razgovoru za France Info.

Potom se osvrnuo na trenera Zidana.

 - Svi znamo Zidana kao igrača, bio je najbolji. Kao trenera, više o tome nije potrebno pričati. Pokazao je, u proteklih nekoliko godina, da je već jedan od najboljih trenera. Kao trener je isti kao i kada je bio igrač. On je jednostavna osoba koja zna da kaže neke stvari u pravo vreme. Veruje svojim igračima i oni veruju njemu, zato sve funkcioniše - izjavio je Azar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading