SUROVA KAZNA ZA FUDBALERA OLIMPIJAKOSA: Pet godina zatvora i zabrana ulaska u Španiju

Autor:

Sport

18.07.2020

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Olimpijakosa Ruben Semedo osuđen je na pet godina zatvora uslovmo i uz to mu je u narednih osam godina zabranjen ulazak u Španiju nakon što je proglašen krivim za nekoliko krivičnih dela.

Ruben Semedo

Ruben Semedo proglašen je krivim za nekoliko krivičnih dela koja je počinio tokom vremena koje je kao igrač proveo u Španiji. To uključuje pljačku, napad, kidnapovanje i posedovanje oružja. Pet meseci je nakon hapšenja proveo u zatvoru, ali mu je dozvoljeno da uz jemstvo od 30.000 evra bude pušten na slobodu do kraja suđenja kako bi nastavio karijeru.

Semedo je većinu dela koja su mu stavljana na teret priznao uz dodatnu izjavu da je to radio za treće lice kome je bio dužan.

Semedo je uhapšen 20. februara 2018. godine zbog pljačke i napada. Viljareal, čiji je član u to vreme bio, ga je suspendovao i ukinuo mu platu da bi na kraju konačno uspeo da ga proda Olimpijakosu prošlog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading