(VIDEO) MURINJO U SVOM STILU: Želim od vas da budete gomila smradova

Autor:

Sport

18.07.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amazon bi uskoro trebalo da objavi dokumentarni film "Sve ili ništa", koji će se baviti Totenhemom i sezonom 2019/20. koja je na izmaku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Menadžer "pevaca" Žoze Murinjo ranije je najavio da ga neće gledati, a zanimljivo, upravo je on glavni akter inserta, koji je "procureo" u javnost.

Na snimku se vidi portugalski stručnjak, kako sa svojim pomoćnicima pokušava da objasni svojim pulenima šta želi i šta očekuje od njih.

- Morate da komunicirate. A, možda i grešim, možda grešim. Osećam da ste vi jedna veoma dobra grupa momaka. Ali tokom 90 minuta na terenu ne možete da budete dobri. Tokom 90 minuta morate da budete gomila smradova. Inteligentni smradovi, ne glupi – u smislu da ste došli da dobijete utakmicu - poručuje Murinjo svojim izabranicima.

Ekipa nije ovo očekivala od novog trenera (snimak je iz novembra 2019, kada je Murinjo zamenio Poćetina prim. aut), igrači su bili u čudu, naročito Kristijan Eriksen, koji je nekoliko meseci kasnije i otišao u milanski Inter.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading