PREGOVORI U TOKU: Trećeligaš želi Balotelija

Autor:

Sport

18.07.2020

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje nije da li će, nego kada će tačno Mario Baloteli zvanično napustiti Brešu. Davno je "pukla tikva" na Rigamontiju i sada se čeka završetak spora.

RepublikaFoto: youtube.com/ bresciaingolchannel
Mario Baloteli

Baloteli bi i pre kraja sezone mogao da postane slobodan igrač, a već neko vreme se spekuliše gde bi nestašni Italijan nastavio karijeru.

Argentinski velikan, Boka Juniors, je navodno bio spreman odmah da ponudi ugovor Baloteliju, ali su onda isplivale informacije da je on daleko od optimalne forme. Potom se pisalo o interesu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a bilo je napisa i o ponudama iz Turske, Brazila i SAD-a.

Sada Sky Sport Italia tvrdi da su pregovori u toku i to između Balotelija i trećeligaša Koma.

Navodno je Komo, koji je prošlu sezonu završio na 13. mestu u Seriji C (Grupa A), u svom ambicioznom pokušaju da dovede Balotelija spreman da ispuni njegove finansijske zahteve.

Komo je inače "ugašen" i stavljen na aukciju nakon teških finansijskih problema koji su kulminirali u sezoni 2016/2017. Klub je kupila supruga Majkla Esijena, ali "novi Komo" nije nasledio mjesto u Seriji C, pa je morao da se vrati u amatere, u Seriju D. Ipak, već 2019. se klub iz Lombardije vratio u profesionalni fudbal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading