Majstorije na futsal turniru "Toplica Petrović Tole"

Autor:

Sport

17.07.2020

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Memorijal "Toplica Petrović Tole" u malom fudbalu odigran je 11. put u mestu Lipe pored Smedereva. Ovogodišnji šampion je ekipa Minel Enim, koja je u tvrdom finalu minimalcem pobedila Pro bet - 1:0 (0:0). Strelac jedinog pogotka pred mnoštvom ljubitelja futsala bio je Simeunović u 31. minutu i tako svojoj ekipi doneo ček na 130.000 dinara.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Šampioni... Ekipa Minel Enim

U utakmici za treće mesto Sentić komerc "tukao" je kladionicu Soccer sa 4:2. Najbolji igrač takmičenja bio je Boško Adamović iz Pro beta, njegov saigrač Nenad Milentijević sa 15 golova je golgeter turnira, a iz pobedničke ekipe dolazi najbolji golman - Danijel Dobrić.

Darko Mihailović nije mnogo proveo na terenu, ali minutažu koju je kao veteran dobio maksimalno je iskoristio da pokaže prisutnima da je i dalje majstor fudbala na petoparcu, uprkos tome što gazi četrdesetu godinu. Posle takmičenja sa peharom u rukama ponosno se fotografisao sa budućim futsalerima, a imao je i zlata vredne savete za njih.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Majstor fudbala na petoparcu... Darko Mihailović, alijas Ćezar

- Sve je manje dece na fudbalskim i sportskim terenima uopšte, što je tragično. Sport je zdravlje, trudio sam se da to objasnim i klincima u Lipama na turniru, ali i bilo gde da se pojavim. Pomalo potrčim za loptom da vide da i u ovim godinama ljubav prema fudbalu ne nestaje. Dokle god me zdravlje i snaga posluže, trudiću se da budem rame uz rame sa mladim nadama smederevskog okruga. Naravno, do trofeja i medalja i kad sam bio mlađi, pa i sada, ne bih stigao samo svojim umećem. Fudbal i futsal su kolektivni sportovi, zato hvala saigračima koji su mi ukazali poverenje i u ovim godinama - rekao je Mihailović, u fudbalskom svetu poznatiji kao Ćezar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading