Poker Intera za nastavak sna o Skudetu!

Autor:

Sport

16.07.2020

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera savladali su večeras u gostima SPAL sa 4:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera

Izabranici Antonija Kontea upisali su veoma važna tri boda i posle ovog kola nalaze se na drugom mestu sa 71 bodom, šest manje od Juventusa. Do kraja italijanskog šampionata ostalo je još pet kola, što znači da "neroazuri" i dalje imaju kakvu-takvu šansu da dođu do Skudeta.

Inter je odigrao odličnu utakmicu, a pitanje pobednika rešio je u drugom poluvremenu.

Mrežu SPAL-a načeo je Antonio Kandreva u 38. minutu. Asistent je bio Aleksis Sančez." Neroazuri" su udvostručili prednost u 55. minutu. Strelac pogotka bio je Biragi.S amo pet minuta kasnije na 3:0 je povisio Aleksis Sančes. Biragi je asistirao, a Čileanac je sjajno ispratio akciju koju je i sam započeo.

Konačan rezultat postavio je Galjardini u 74. minutu. Eriksen je sjajno pronašao Janga, a nekadašnji igrač Mančester junajteda je dodao loptu do Galjardinije kojem nije bilo teško da postigne gol.

Inter je ostvario 21. pobedu u šampionatu, dok je poslednjeplasirani SPAL pretrpeo 24. poraz." Neroazuri" u narednom kolu igraju protiv Rome i Rimu, dok SPAL gostuje Breši.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading