PENALI DONELI SREĆU NIKOLIĆU: Lokomotiva sa bele tačke srušila CSKA i približila se plasmanu u LŠ.

Autor:

Sport

16.07.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lokomotive savladali su u moskovskom derbiju CSKA sa 2:1 u okviru 29. kola ruske Premijer lige.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Izabranici Marka Nikolića do velika tri boda uspeli su da dođu golom iz penala u 92. minutu. Nababkin je odigrao rukom i arbitar nije imao sumnju nakon što je pogledao snimak.

Loptu je uzeo Mirančuk i hladnokrvo savladao Igora Akinfeeva.

Lokomotiva se pobedom protiv gradskog rivala približi na korak do direktnog plasmana u Ligu šampiona, pošto sada ima pet bodova više od Krasnodara, ali i meč više.

Lokomotiva i CSKA odigrali su dobar meč, bilo je dosta prilika na obe strane, a na kraju je tri boda otišlo drugoplasiranoj ekipi. Ekipa Marka Nikolića do prednosti je došla u 33. minutu. Eder je fauliran u kaznenom prostoru, a posle konsultacije s VAR-om arbitar je pokazao na belu tačku. Strelac iz penala bio je Mirančuk. Sa rezultatom 1:0 otišlo se na poluvremenu.

CSKA je mnogo bolje ušao u drugo poluvreme, a taman kada se činilo da Lokomotiva lakše diše, usledio je izjednačujući gol. Hrvatski fudbaler Nikola Vlašić odlično je ispratio napad CSKA i udarcem u bliži ugao pogodio za 1:1. Igrao se 71. minut.

Do kraja smo gledali otvoren fudbal, a u 90. minutu usledila je velika glupost Nababkin. Skrivio je očigledan penal, a Mirančuk ga je iskoristio. Lokomotiva u poslednjem kolu gostuje Uralu, dok CSKA čeka Tambov.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading