MOĆNA PORUKA SA ZLATIBORA: Miletić podigao "Grobare" na noge!

Autor:

Sport

16.07.2020

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić poručio je sa priprema na Zlatiboru da će svi u klubu, a igrači posebno, dati sve od sebe da sledeće sezone konačno osvoje šampionsku titulu.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Miletić

- Dolaskom u Partizan ostvario sam snove, zaigrao za klub za koji odmalena navijam, postao reprezentativac, osvajao trofeje. Sve sem šampionske titule. Verujem da sledeće sezone mogu i to da ostvarim, svi u klubu, od trenera, rukovodilaca, igrača, saglasni smo da ćemo dati sve od sebe, da ćemo se boriti do kraja. Više nema vremena za opravdanja i greške - rekao je Miletić.

Partizanov desni bek istakao je da je recept za uspeh da ekipa "namesti glavu" i da na svim utakmicama ima pristup kao u derbijima protiv Crvene zvezde.


On je dodao da ne bi imao ništa protiv da se, u slučaju da crno-beli angažuju desnog beka Abdulajea Sisea, vrati na svoju prirodnu poziciju štopera, ali da će o tome konačnu reč imati stručni štab i trener Savo Milošević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading