(FOTO) KO VISOKO LETI... Zbog OVOGA Jović nije uspeo u Realu!

Autor:

Sport

16.07.2020

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centarfor postigao tek dva pogotka u prvoj sezoni na "Santjago Bernabeu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Miloš Ninković, bivši as Crvene zvezde, ocenio je da je Luka Jović kao jako mlad prešao u madridski Real i da zbog toga još uvek nije pokazao svoj puni potencijal u dresu "galaktikosa".

- Njegov najveći problem nisu izdanja na terenu, već događanja van njega. Imao je mnogo problema, od povreda, do druženja sa ljudima iz Srbije koji su zaraženi koronavirusom - počeo je Ninković.

RepublikaFoto: Starsport
Ninković u dresu Zvezde

- Bio sam i ja mlad, pa Luku razumem. Već sa 19 godina sam potpisao za veliki klub, ne toliki kao Real, ali Dinamo Kijev je velikan na prostorima Rusije i Ukrajine. Kada si mlad, a zaradiš novac, želiš sve, izlaske, druženje sa prijateljima... Ipak, dobro je da je Zidan najavio da računa za njega i za sledeću sezonu - dodao je Ninković.

Podsetimo, Madriđani su Jovića prošlog leta platili 60 miliona evra frankfurtskom Ajntrahtu, a on je na 25 mečeva upisao po dva gola i asistencije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading