GLEDALI SU U NJEGA KAO U BOGA: Srbin "opametio" šampiona Evrope i Engleske

Autor:

Sport

15.07.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan, pre tačno šest godina, Lazar Marković je predstavljen kao potencijalna nova zvezda Liverpula i to je bio povod da se Liverpul Eho priseti tog dana i napravi sjajnu retrospektivu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lazar Marković

Liverpul je od zarađenih 88 miliona evra od Suarezovog transfera, doveo redom - Emrea Džana, Alberta Morena, Rikija Lamberta, Dejana Lovrena, Adama Lalanu, Divoka Origija, Havijera Mankilja, Marija Balotelija i Lazara Markovića.

Navijači su nekako najviše bili uzbuđeni njegovim dolaskom, jer je bio u pitanju jedan od najtalentovanijih bočnih napadača, koji je sezonu pre blistao u dresu Benfike.


Liverpul ga je platio u tom trenutku oko 25 miliona evra, ispostavilo se da je to bio ogroman promašaj.

Markec je zagrejao srca navijača izjavom na promociji.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
U dresu Lliverpula

 - Spreman sam da zaigram u velikom klubu, najjačoj ligi na svetu. Verujem da mogu da postanem jedan od najboljih u Premijer ligi. Imam samopouzdanje zbog toga što sam u svakoj sezoni u dosadašnjoj karijeri bio šampion lige u kojoj sam igrao - rekao je tada.

Lazar je za Liverpul odigrao samo 34 utakmice, išao je na četiri pozajmice - u Hal, Sporting Lisabon, Fenerbahče i Anderleht, da bi se potom prošlog leta, posle šest meseci u Fulamu, vratio u Partizan kao slobodan igrač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kod Jirgena Klopa nikada nije bio u planu, a najbliži terenu je bio kada je bio na klupi u Liga kupu, septembra 2017. godine, ali ni tada nije ušao u igru.

Liverpul Eho je izračunao, od svog poslednjeg starta na Vembliju protiv Aston Vile u FA kupu, do odlaska u Fulam, Liverpul je na Markeca potrošio 9,75 miliona funti.

U članku, autor zaključuje da je Markec koštao Liverpul 332.000 funti po meču i da je Lazar greška kakvu klub neće ponoviti, jer je naučio lekciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading