"GROBARI" STRAHUJU: Stevanović PROGOVORIO o transferu!

Autor:

Sport

15.07.2020

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikani stoje u redu.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović

Filip Stevanović, perspektivni krilni napadač Partizana, nalazi se na meti brojnih klubova, ali vunderkind svoju budućnost trenutno vezuje samo za crno-beli dres.

– Čast je kada vas povezuju sa tako velikim klubovima, ali ja sam fokusiran samo na Partizan. Vreme će da pokaže šta će da bude. Moja želja je samo da ostvarim sve ciljeve zacrtane sa Partizanom – rekao je Stevanović.

Kako kaže veoma mu prija rada sa kondicionim trenerom Markom Stojanovićem.

– Bio je danas lakši trening. Fokusiran na naša tela kako se ne bismo povredili. Dajemo maksimum i verujem da će sve da bude u redu. Ovo je vreme kada moramo da se spremimo što bolje kako bismo ostvarili zacrtane rezultate. Sviđa nam se kada su treninzi teži – zaključio je Filip Stevanović.

Za Stevanovića se interesuju Nica, Npoli, Borusija Dortmund i Čelsi, a spekuliše se da crno-beli neće zaraditi manje od deset miliona evra na ime obeštećenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading