REPUBLIKA OTKRIVA: Oglasili se Italijani, Marković u Partizanu pod OVIM uslovom!

Autor:

Sport

14.07.2020

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Marković (20), talentovani napadač Krotonea, drugoplasiranog tima italijanske Serije B i nekadašnji član slavnog Juventusa, ovih dana trenirao je sa Partizanom, i to na insistiranje "parnog valjka", a to je dobro došlo i samom fudbaleru kako bi održavao formu.

RepublikaFoto: Youtube printscreen_ Zorulembo Z
Luka Marković slavi gol

Međutim, navodi pojedinih medija da je centarfor otpao sa spiska putnika crno-belih na glavni deo eltnjih priprema na Zlatibor nemaju veze sa istinom, otkriva dobro upućeni iizvor Republike, budući da je Luka ugovorm vezan za Krotone do 30. juna 2021. godine i ne može da ide na pripreme sa drugim klubom.

- Tačno je da postoji interesovanje Partizana za Luku Markovića, ali on je fudbaler čiji je poslodavac Krotone, koji je na pragu ulaska u Seriju A. Dakle, on prima platu od Italijana i naravno da ne može da bude deo takmičarskog tima crno-belih niti da ide sa nima na pripreme sve dok je član drugog kluba, prosta stvar. Ako bi se Partizan dogovorio sa Krotoneom oko obeštećčenja, onda verujem da bi Luka našao zajednički jezik sa klubom iz Humske, ali do tada zna se ko mu je gazda i ko mu uplaćuje zaradu na račun. Treniranje sa Partizanom radi održavanje forme je jedno, ali prelazak u taj klub nešto sasvim drugo i videćemo da li će do toga doći ovog leta. Jedno je sigurno, crno-beli su veliki klub - rekao je za naš portal izvor iz italijanskog kluba.

Podsetimo, Marković je igrao za Crvenu zvezdu i Čukarički, a u Italiji za Krotone i Juventus.

On ima 20 godina, a najbolje se snalazi na poziciji napadača. Da li će sledeće sezone nositi crno-beli dres videćemo u narednim danima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading