TANTALOVE MUKE MADRIĐANA: Granada žestoko napadala, Real odneo pobedu i stigao na korak od titule!

Autor:

Sport

13.07.2020

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida savladali su Granadu u gostima sa 2:1 u poslednjem meču 36. kola Primere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Reala

Real Madrid tako ponovo ima četiri boda više od Barselone dva kola pre kraja. Pobedom u narednom kolu, Real Madrid bi postao šampion.

Madriđani su dominirali u prvom poluvremenu. Vodeći pogodak postigao je levi bek Ferlan Mendi u 10. minutu. Posle prodora po levoj strani, ušao je u kazneni prostor i "zakucao" loptu pod prečku za vođstvo Reala. Mendi je postao 21. igrač koji je ove sezone postigao gol za Real.

Prednost je u 16. minutu duplirao Karim Benzema. Posle dobrog pasa Modrića, Francuz je posle dva driblinga snažnim udarcem pogodio mrežu.

U drugom poluvremenu sve se preokrenulo. Granada je igrala atomski fudbal i već u 50. minutu smanjila je zaostatak. Strelac je bio Maćis, koji je dobrim udarcem smestio loptu u mrežu, kroz noge Tiba Kurtoe.

Real se branio tokom čitavog drugog poluvremena, a pred kraj meča i grčevito. Napadala je Granada, želela je bod, ali se Real nekako odbranio i zadržao prednost. Kurtoa je odbranio dva udarca, Ramos je skidao loptu sa gol linije i nekako su gosti preživeli sve atake domaće ekipe.

Real bi titulu mogao da proslavi u narednom kolu, kada dočekuje Viljareal. Granada ima i dalje šanse da se plasira u Ligu Evrope, pošto ima četiri boda manje od Hetafea i Sosijedada.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading