KAKVA POMAMA: Čak 142 kandidata za selektorsko mesto na klupi Engleske!

Autor:

Sport

13.07.2020

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukupno 142 kandidata prijavila su se za posao selektora ženske fudbalske reprezentacije Engleske. Tek polovina njih ispunjava tražene kriterijume.

RepublikaFoto: Pixabay.com/ S. Hermann & F. Richter
Ilustracija

Fil Nevil napustiće mesto selektora ženske fudbalske reprezentacije Engleske sledećeg leta, a Fudbalska asocijacija već traži adekvatnu zamenu. Nevilov naslednik predvodiće reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

- Odaziv je bio neverovatan. Ono što je moj posao je da ozaberem kandidata koji će biti najbolji za ovaj posao, onoga ko će imati najbolji odnos sa igračicama jer one zaslužuju najbolje. Ne tražimo nekoga za instant uspeh - rekla je baronesa Džejn Kembel, predsednica odseka za ženski fudbal.

Ona je dodala da je zadovoljna velikim interesovanjem, a posebno činjenicom da su među onima koji su se prijavili za posao veliki broj iskusnih trenera koji su se već dokazali u svom poslu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ko će ga zameniti?... Fil Nevil

Prema informacijama FA, prijavilo se 142 kandidata, a polovina njih ispunjava zadate kriterijume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading