SAM SEBI SKRAĆUJE DANE U MADRIDU: Drugi put moli Zidana da ne igra

Autor:

Sport

13.07.2020

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je na dve pobjede od osvajanja La lige. Kraljevi će večeras gostovati Granadi i to bez jednog od najzvučnijih imena u svlačonici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Reala

Džejms Rodrigez je jedan od najboljih ofanzivnih vezista sveta, skoro u svakom timu bi imao zagarantovanu minutažu, ali to nije slučaj kod Zinedina Zidana.

AS piše da je Kolumbijac tražio od Zidana da ga uopšte ne zove na večerašnje gostovanje, a francuski stručnjak je odlučio da mu udovolji. Džejms je isto uradio i pre nekoliko dana kada je Real pobedio Alaves sa 2:0. 

Rodrigez je tako verovatno odlučio da sam sebi odbroji dane i u Madridu i to na dan kada je slavio rođendan. Odlični vezista je juče napunio 29 godina.

Džejms je utakmicu protiv Alavesa u petak gledao zajedno sa suspendovanim i povređenim igračima iako je potpuno spreman za utakmice. To je bio znak da je vreme za rastanak.

Zidan je pred meč sa Granadom poručio da računa na sve igrače i da svi daju svoj doprinos, međutim u praksi izgleda da to nije tako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading