BITKA ZA PRESTIŽ PRIPALA SPLIĆANIMA: Hajduk bolji od Dinama posle preokreta i goleade u Zagrebu!

Autor:

Sport

12.07.2020

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri splitskog Hajduka savladali su na "Maksimiru" Dinamo Zagreb posle preokreta sa 3:2, u 34. kolu hrvatskog prvenstva.

RepublikaFoto: youtube.com/torca 1950
Torcida

"Bili" su dva puta gubili u velikom derbiju, ali su na kraju uspeli da stignu do trijumfa. Bio je ovo duel za prestiž, pošto je Dinamo overio titulu prvaka, a Hajduk je osigurao kvalifikacije za Ligu Evrope.

Prednost domaćima doneo je Ivanušec u 13. minutu, da bi do kraja poluvremena bilo viđeno mnogo toga – penal, crveni i gol, koji je postigao Čuić i tako poravnao rezultat.

Dinamo je na pauzu otišao sa desetoricom, pošto je Gojak u nadoknadi zaradio drugi žuti karton. Ipak, domaći su i sa igračem manje stigli ponovo do prednosti, a strelac je bio Oršić.

Hajduk do kraja susreta uspeva da kapitalizuje brojčanu prednost na terenu. Prvo je Čuić u 81. opet izjednačio, a konačan rezultat autogolom u 86. minutu postavlja Teofil-Katerin.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading