OVAJ USTAŠA JE ZA SVE KRIV: Zbog ovog Hrvata Nojer peva Tompsonove skaradne pesme!

Autor:

Sport

12.07.2020

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitavu Srbiju zgrozio je video na kome golman minhenskog Bajerna Manuel Nojer peva ''ustaške'' pesme od poznatog hrvatskog pevača Tompsona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Manuel Nojer

Na snimku koji je zapalio region, pored Nojera nalazi se legenda hrvatskog fudbala, bivši golman i sadašnji trener golmana Tonija Tapalovića. Ako je verovti hrvatskim medijima, upravo Tepalović je krivac što se Nojer našao u našem komšiluku, a verovatno i jedan od najzaslužnijih za to što zvezda Bajerna peva Tompsonovu pesmu. 

Tapalović je fudbalsku karijeru započeo u ranim godinama, a već 1986. igrao je za mlađe uzraste gelsenkirhenske Fortune. Sa 10 godina prelazi u mladu ekipu Šalkea, a od 1999. povremeno igra i za amatersku ekipu istog kluba. Profesionalni ugovor dobio je tek za dve godine zbog povrede meniskusa na kolenu sredinom 1999. Krajem 2001. odlazi u Bohum, gde ostaje pod ugovorom do 2004. U oba bundesligaša nije odigrao utakmicu u Bundesligi. 2004. prelazi u KFC Erdingen u zapadnoj Regionaligi, gde ostaje do 2005., odigravši 26 utakmica za taj klub. 

Od 2005. Tapalović postaje igrač Kickers Ofenbaha, ali nije korišće kao golman, pa se 2006. vraća u Salke. Nakon odlaska Franka Rosta 2007., ponovo je bio u sastavu za profesionalnu ekipu. 2010. potpisuje s bundesligašem Majncom, za čiju je rezervnu ekipu igrao, vrativši se tako ponovo u Regional ligu. Nakon novih povreda, prednjih ukrštenih ligamenata 2010. godine odlazi u penziju. 

Nakon igračke karijere pune povreda, Tapalović se okrenuo treniranju mladih golmana. Njegovo početno iskustvo bili su juniorski golmani Šalkea. Od sezone 2011./12., trener je golmana Bajern Minhena, s kojim je potpisao ugovor na dve godine. Između ostalih, trener je Manuela Neuera, glavnog vratara Bajerna kao i nemačke fudbalske reprezentacije, s kojim se već dobro poznaje iz vremena u Gelzenkirhenu. 

Upravo to poznantsvo dovelo je do ovog druženja i ovih neprijatnih scena sa obala hrvatske koje unose nove nemire u region. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading